Monday monday monday! CHEAP MONDAY

Seg måndag tills jag stack ut och skejtade Med Christoffer och Blixten! Underbart väder och underbara vänner. Nu återstår det att sova för det är en viktig dag imorgon! (jobb) Bilder kommer imorgon från kvälls skejtningen.

Snart åker min syster och Daniel till Kina. Kommer att sakna dem groteskt mycket!

Men nu skriker sängen på mig!

Farväl


Har börjat rita lite på min farfars tatuering som jag ska göra snart.


Motgång medgång bortgång

Jaha, Den här jävla uppskrivningen gick ju inte som jag ville precis (4 fel från att klara det) Det beror helt och hållet på mig. Men jag kan ju tycka att flera frågor var helt idiotiska "Men samtidigt" hade jag klarat det hade jag inte brytt mig. Ja det är ju bara att försöka igen.

Men sen studenten har jag faktiskt bara haft medgångar! Jobb, bil osv. så det var på tiden att jag fick mig en motgång (uppskrivningen) Så jag blir van vid att  inte allt serveras på silverfat! Hoppas bara inte att det blir en bortgång!

Helgen har bara flygit förbi! Haft trevliga kvällar med Christoffer, lite Whiskey och en hel del matlagning . Helt underbart precis så det ska se ut!

Var fan kan man köpa bloggläsar?




Lev livet annars dör du!

Still kissing the fucking rainbow






www.myspace.com/kimsanders

Har ni hört om sjukdomen bluetooth?

Imorgon har jag uppskrivning. Jag hoppas verkligen att det går bra samtidigt som det är skönt att vara ledig en dag från jobb. ( jag uppskattar allt nu för tiden) Men jag kommer att lägga in ett gigantiskt YES om jag klarar det. Och om jag misslyckas kommer jag lägga in ett fett stort inlägg och ifrågasätta vägverket och deras verksamhet. Men det ska ju inte behöva hända. Fan vad min blogg är död. Ingen som läser så det blir mer som en dagbok. God natt Kim!

Obs. Byta kalsonger imorgon! (dom luktar!)

Is Yoga Enough ?

Snart så flyttar jag hemifrån. Kommer bli mycket kul men innebär även stort ansvar. Men sen studenten har jag väll blivit en coincidence-junkie. Men jag gillar förändringar så det passar mig bra! När man gick i skolan kändes det som veckorna var månader. Det var antagligen för man gjorde så mycket varje dag, Men nu springer veckorna och månaderna iväg! Det känns som att man inte får gjort någonting mer än att arbeta, äta och sova. Men samtidigt blir det inte så mycket utgifter då :) Men på helgerna smäller det! Man planerar från måndagen hur man kan få ut så mycket som möjligt av helgen. Och på fredag efter jobb så är det en så fruktansvärd bra kännsla!

Om resten av mitt liv kommer va så här bra så hoppas jag att jag aldrig kommer dö! Verkligen en befrielse att ta studenten (undra verkligen om det var spriten som gjorde den dagen så bra?) Men För alla skolbarn där ute så gå klart skolan för livet gör en rivstart efter studenten!





Bor söder om Stockholm.

Jobba är fan nice. Man lär sig uppskatta sin fritid mycket mer och helgerna blir mycket betydelsefulla! Dom två senaste har jag spenderat med Kristoffer. Det har varit helt underbart :)

Hoppas att alla där ute mår bra!

Dagens låt är The Cure - Friday I`m in love

Hopp hopp..



Iphone or no phone?


RSS 2.0