Jag måste faktiskt börja om !

Kände att det blev allt för deprimerande på min blogg! Ska skriva om mer positiva saker som händer ! Får ju inleda detta året på ett bra sätt käner jag =) Hade tänkt skriva om 3 bra fenomen idag ! Vänner. Tjejer Tatueringar.


Börjar med Tatueringar. Hade tänkt tatuera mig så småningom gärna innan sommaren för jag orkar inte gömma mig för solen i ett par veckor. Min åsikt om tatuering är att en tatuering kan va häftig för ögat! Men det är fan så mycket häftigare om det ligger en tanke bakom. Jag kan tycka att tribaler och dom hära avdankade stjärnorna som alla gör är häftiga. Men var är tanken bakom ? Min första tatuering hade jag tänkt att tatuera in min farfar på underarmen "varför" ? Jo. Han är min förebild till tusen ! Världens gladaste människa och han är alltid så vis. Han bemöter folk på ett grymmt trevligt sätt !

 Ett ex. Första gången min kompis Micke träffa min farfar stormar han fram och ger han en kram !

Det finns så mycket energi i den människan så det knappt är sant. 80 år och gör fortfarande gymnastik-övningar. Så jag tycker att han förtjänar en plats på min underarm som ett minne när han drar till himlen!


 Vänner. Sjukt glad att man har det faktiskt. Goa grabbar som ställer upp till hundra-procent. Verkligen big up till mina vänner !

Tjejer. Nu ska jag inte glida in på något negativt för då har jag hela feministiska-förbundet utanför min dörr imorgon. Vill egentligen bara säga att ärlighet varar längst gäller killar som tjejer. Men tjejer har en förmåga att slingra sig, Det är nog inte meningen att en kille ska förstå sig på en tjej till hundra-procent. killar är mer dumma dom säger för mycket och när dom inte har något att säga slår dom. Men tror att båda parterna ska börja bli mer ärliga!

RSS 2.0