Helg nummer 132.

Började lungt i fredags med att jag Var hemma hos Min syster och Daniel, Vi kollade på någon skum film om en tennistränare.

Sen i lördags rev det av med ett 25årskalas för Emil! ( hurra, hurra,hurra) Det var mycket trevligt :)



Och nu är det premiärvisning av min nya bil.










Nu blir det sängen och klockan står ställd på 05:15

Hoppas att ni haft en trevlig helg

ÅÅÅÅ Nu händer det grejer.

Ska sluta med en massa konstiga inlägg ska bli en seriös bloggare! ska säga upp mitt jobb och börja blogga live från Afrika! Nej men Nu händer det grejer!

Snart uppkörning och uppskrivning!

Köpt en bil!

Flyttar till min systers lägenhet om ca 3 månader!

Har fått jobb!

Vilken tur man haft efter studenten. Kanske var det skolan som stjälpte mig så mycket så jag kanske var undermedvetet deprimerad. Nu är jag iallfall lycklig! Jag är väll lite av en energisk person, Blir lycklig när det blir förändringar. Men vem blir inte det. En förändring är bra för ens liv. Mycket lycklig över att jag fick jobb i dessa svåra tider.

Dagens låt är lätt Marilyn Manson - Sweet dream! Den ska man lyssna på när man är pepp på livet :)

Ha en trevlig dag, för det har jag haft.


Den rödögda simkrabban!


Det var en vanlig sommardag i skebokvarn-viken. Jag satt på stranden och funderade över Dagens I-landsproblem. När jag satt och ordbajsa min hjärna kom den rödögda simkrabban upp ur vattnet och frågade om jag hade en tanke kring I-landsproblemen i havet. jag svarade lite kallt med att det är väll EU-kommissionen som klabbat till det för er! Han sa lite halv ironiskt att han ställt upp för sin krabbsläkt i vått och trort men jag förstod inte vad han menade. 5 minuter efter satt vi på krogen med en öl. Jag vill vällkommna den Rödögda simkrabban till mitt liv. I motgång och medgång kommer han att sitta fastklämmd i mina hemorrojder

Helg.

Helgen har precis börjat och hittills har det varit underbart! Fy vad man uppskattar helgerna när man arbetar. Var på fest hos Maria igår, Mycket trevligt var det! Nu ska jag spela gitarr med Anna :) Ikväll ska jag nog träffa Stoffe.


Hoppas att helgen aldrig tar slut

RSS 2.0